Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Studera fysik hos oss

Fysikerns kunskap om de lagar som styr allt, från det allra minsta till det absolut största i universum, är basen för all teknologi. Som fysiker har man förmåga att omsätta sin kunskap till produkter och tjänster och föra den tekniska utvecklingen framåt.

Fysikers kompetens är framförallt efterfrågad i högteknologiska branscher, då i stort sett all den teknik som omger oss bygger på kunskap om fysik. Vi erbjuder flera program och ett brett utbud av fristående kurser inom fysik. Vi har dessutom orienteringskurser inom astronomi.

Vi riktar oss till fysikintresserade i vid mening som söker en kvalificerad utbildning främst inom områdena teoretisk fysik och radiofysik.

Läs mer om våra kurser | Läs mer om våra program

 

Studiefrågor

Om du har frågor som rör studier, mejla direkt till studieexpeditionen@physics.gu.se - ange gärna i ämnesraden vad saken gäller. Du kan även kontakta någon i vår utbildningsadminstrativa personal.

Så blir du student hos oss

Kontakta oss

Om du har några frågor om våra utbildningar så når du oss lättast på e-postadressen studieexpeditionen@physics.gu.se. Ange gärna i ämnesraden vad saken gäller.

Är du ny student?

På Göteborgs universitets Studentportal finns nyttig information för dig

Användbara e-tjänster för dig som är student

På Göteborgs universitets Studentportal finns alla e-tjänster samlade, t.ex. information om scheman och LADOK

Följ oss på Facebook

Sidansvarig: Ingvar Albinsson|Sidan uppdaterades: 2019-01-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://www.physics.gu.se/utbildning/?languageId=100000&disableRedirect=true&returnUrl=http%3A%2F%2Fwww.physics.gu.se%2Fenglish%2Feducation%2F%3FlanguageId%3D100001%26print%3Dtrue%26tipFriend%3Dtrue%26tipUrl%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.physics.gu.se%252Futbildning%252Flararutbildning%252F%253Fprint%253Dtrue&tipFriend=true&tipUrl=http%3A%2F%2Fwww.physics.gu.se%2Futbildning%2Flararutbildning%2F%3Fprint%3Dtrue
Utskriftsdatum: 2020-08-08