Symposium med anledning av Sten Salomonsons pensionering

Tid: 2018-09-28 kl 13:15,

Evenemangstyp: Föreläsning

Fem inbjudna talare föreläser inspirerande om skilda fysikområden. Välkommen!

Föreläsare: Paul Indelicato, Laboratoire Kastler Brossel, Paris Eva Lindroth, Stockholms universitet Gerhard Kristensson, Lunds universitet Anders Ynnerman, Linköpings universitet Johan Holmberg, Volvo Cars

Jonatan Wårdh: Pair-density wave states in superconducting matter

Tid: 2018-10-01 kl 13:15,

Evenemangstyp: Licentiatseminarium

Måndag den 1 oktober kommer Jonatan Wårdh hålla licentiatseminarium och försvara sin uppsats "Pair-density wave states in superconducting matter".

GoCAS-seminarium med Ruby Leung: Global Warming and Extreme Events

Tid: 2018-10-01 kl 15:15,
Plats: Chalmers, Chalmersplatsen 1 - Sal: Euler, Insitutionen för matematiska vetenskaper, Skeppsgränd 3, Göteborg

Evenemangstyp: Seminarium

Dr. Ruby Leung från U.S. Department of Energy Pacific Northwest National Laboratory talar om Global uppvärmning och extrema väderförhållanden.

Föreläsare: Ruby Leung

Sidansvarig: Måns Henningson|Sidan uppdaterades: 2016-06-16