Jonatan Wårdh: "Fluctuating superconductivity and pair density wave order in the cuprate superconductors"

Avhandling för filosofie doktorsexamen i Naturvetenskap, inriktning fysik

Avhandlingens titel: "Fluctuating superconductivity and pair density wave order in the cuprate superconductors"

Fakultetsopponent:
Professor Daniel Agterberg, Physics Department, University of Wisconsin, Milwaukee

Betygsnämnden:
Professor Asle Sudbø, Instittutt for fysikk, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Trondheim

Dr. Maria Hermanns, Fysikum, Stockholm University

Biträdande professor Thomas Löfwander, institutionen för Mikroteknologi och Nanovetenskap, Chalmers tekniska högskola

Ersättare:
Dr. Hugo Strand, Institutionen för fysik, Chalmers tekniska högskola

Ordförande:
Professor Måns Henningson, institutionen för fysik, Göteborgs universitet

Datum: 2020-06-12

Kategorier: Naturvetenskap

Plats: Chalmers, Chalmersplatsen 1
Sal PJ, Institutionen för fysik, Fysikgården 2B, Göteborg.

Kontaktperson: Jonatan Wårdh

Sidansvarig: Måns Henningson|Sidan uppdaterades: 2013-11-15