Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Mattias Goksör

Professor

Mattias Goksör
Professor
Akademisk grad: Docent,
mattias.goksor@gu.se
031-786 9162
0766-229162

Besöksadress: Origovägen 6 b , 41296 Göteborg


Institutionen för fysik (Mer information)
412 96 Göteborg
physics@physics.gu.se

Besöksadress: Origovägen 6 B , 412 96 Göteborg

Senaste publikationer

The yeast osmostress response is carbon source dependent
Roja Babazadeh, P. J. Lahtvee, Caroline B. Adiels, Mattias Goksör, J. B. Nielsen et al.
Scientific Reports, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2017
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Design and fabrication of a scalable liver-lobule-on-a-chip microphysiological platform
Amin A Banaeiyan , J. Theobald, Jurgita Paukstyte, S. Wölfl, Caroline B. Adiels et al.
Biofabrication, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2017
Artikel i vetenskaplig tidskrift

An Optical Tweezers, Epi-Fluorescence/Spinning disk confocal- and microfluidic-setup for synchronization studies of glycolytic oscillations in living yeast cells
M Mojica-Benavides, Amin A Banaeiyan , David D van Niekerk, Jacky L Snoep, Anna-Karin Gustavsson et al.
Proceedings SPIE 9922, Optical Trapping and Optical Micromanipulation XIII. San Diego; USA. 28 August -1 September 2016, SPIE, Paper i proceeding 2016
Paper i proceeding

Rapid 3D fluorescence imaging of individual optically trapped living immune cells
D. Wolfson, M. Steck, Martin Persson, G. McNerney, A. Popovich et al.
Journal of Biophotonics, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2015
Artikel i vetenskaplig tidskrift

A Single-Cell Study of a Highly Effective Hog1 Inhibitor for in Situ Yeast Cell Manipulation
Charlotte Hamngren Blomqvist, Peter Dinér, Morten Grøtli, Mattias Goksör, Caroline B. Adiels
Micromachines, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2014
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Yeast AMP-activated protein kinase monitors glucose concentration changes and absolute glucose levels
Loubna Bendrioua, Maria Smedh, Joachim Almquist, Marija Cvijovic, Mats Jirstrand et al.
Journal of Biological Chemistry, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2014
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 1 - 10 av 73

2017

The yeast osmostress response is carbon source dependent
Roja Babazadeh, P. J. Lahtvee, Caroline B. Adiels, Mattias Goksör, J. B. Nielsen et al.
Scientific Reports, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2017
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Design and fabrication of a scalable liver-lobule-on-a-chip microphysiological platform
Amin A Banaeiyan , J. Theobald, Jurgita Paukstyte, S. Wölfl, Caroline B. Adiels et al.
Biofabrication, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2017
Artikel i vetenskaplig tidskrift

2016

An Optical Tweezers, Epi-Fluorescence/Spinning disk confocal- and microfluidic-setup for synchronization studies of glycolytic oscillations in living yeast cells
M Mojica-Benavides, Amin A Banaeiyan , David D van Niekerk, Jacky L Snoep, Anna-Karin Gustavsson et al.
Proceedings SPIE 9922, Optical Trapping and Optical Micromanipulation XIII. San Diego; USA. 28 August -1 September 2016, SPIE, Paper i proceeding 2016
Paper i proceeding

2015

Rapid 3D fluorescence imaging of individual optically trapped living immune cells
D. Wolfson, M. Steck, Martin Persson, G. McNerney, A. Popovich et al.
Journal of Biophotonics, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2015
Artikel i vetenskaplig tidskrift

2014

A Single-Cell Study of a Highly Effective Hog1 Inhibitor for in Situ Yeast Cell Manipulation
Charlotte Hamngren Blomqvist, Peter Dinér, Morten Grøtli, Mattias Goksör, Caroline B. Adiels
Micromachines, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2014
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Yeast AMP-activated protein kinase monitors glucose concentration changes and absolute glucose levels
Loubna Bendrioua, Maria Smedh, Joachim Almquist, Marija Cvijovic, Mats Jirstrand et al.
Journal of Biological Chemistry, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2014
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 1 - 10 av 73

Sidansvarig: Ingvar Albinsson|Sidan uppdaterades: 2014-11-27
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?